1 Comments

by eliane 

juli 23, 2021


Welkom op de site van 2e spoorcoaching. Nu een week geleden heb ik de eerste post op LinkedIn gezet waarbij ik het uitkomen van mijn boek ‘In 10 stappen vol zelfvertrouwen aan de slag als 2e spoorcoach’ heb gecommuniceerd. Tot mijn grote verbazing en vreugde heeft dat een storm van reacties en bestellingen opgeleverd. De 1e recensies zijn goed en ik ben dankbaar dat mensen de moeite nemen om te reageren. Hieronder een paar mooie reacties:

‘Dit boek is echt een aanvulling. Fijn om te zien dat het vakgebied steeds professioneler wordt. Lekker gedaan Eliane!’

‘Gefeliciteerd Eliane van Beukering fantastisch! En wat een aanwinst op de markt binnen het vakgebied. Dit boek miste nog! Dank daar voor. Ik bestel het graag!’

 ‘Wat een leuk boek heb jij geschreven. Duidelijk en heel bruikbaar. Dank je wel.’

‘Voor velen een bucketlist ding om te doen, een boek schrijven en jij doet het! Knappe prestatie naast wat je allemaal nog meer doet. Je hebt mij al veel geleerd over het werken als 2e spoorcoach. Ik kijk er naar uit om nog meer te leren door je boek te lezen! Je bent een topper! Gefeliciteerd!’

‘Het is wat ik gescand heb duidelijk en compleet. Zo zie ik bijvoorbeeld het zoekprofiel, daar ben ik juridisch gevoelig voor want dat gaat nog weleens mis en rechters vinden daar wel wat van. Ook het meenemen in de WIA beschrijf je goed. Re-integratiecoaches willen nog weleens verkeerde dingen over de WIA vertellen. Ik ga hem nog helemaal lezen maar wat ik gezien heb ziet er klasse uit.’

Boek en dan?

Nu het boek er is is het ook tijd voor de volgende stap. De komende periode zal ik mij gaan richten op het samenstellen van korte trainingen over de onderwerpen die in het boek aan bod komen en waar nog een verdieping gewenst is. Denk hierbij aan het meekijken en meedenken bij het opstellen van een trajectvoorstel. Want weten ‘hoe het moet’ blijkt in de praktijk nog al eens weerbarstiger wanneer je het voorstel daadwerkelijk gaat maken. Immers elke situatie vraagt een maatwerkaanpak. Of een wat uitgebreidere uitleg over de Wet verbetering poortwachter.

Verder wil ik korte sparsessies gaan aanbieden. Inmiddels begeleid ik al een aantal collega coaches wanneer die even willen sparren over hoe zij kunnen omgaan met hun coachee, de werkgever, het UWV. Keer op keer blijkt dat het prettig is als een ‘buitenstaander met kennis’ meedenkt en advies kan geven omdat ik er emotioneel niet bij betrokken ben. Voor mij is het dan makkelijk om ‘erboven te gaan hangen’ en het hele plaatje te overzien en te bespreken.

Wil jij dat ook? Dan kun mij mailen of bellen voor het maken van een afspraak.

Mocht je al wensen hebben voor een korte en krachtige training, laat vooral weten. Dan regel ik dat!

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Chat openen