De 'bomvolle' 2e spoorcoach TOOLBOX

De onmisbare toolbox voor 2e spoorcoaches met handige formats inclusief toelichting én korte en krachtige masterclasses.

Zo kun je elke fase in het 2e spoortraject makkelijk en op de juiste manier doorlopen (en hoef je niet telkens zelf het wiel uit te vinden).

Bomvolle 2e spoorcoach toolbox

Bomvolle 2e spoorcoach toolbox

Eén van de meest gestelde vragen die ik krijg: 'of ik ook formats heb?’ Jazeker. Ruim 20 jaar ervaring zit in deze toolbox. Met deze toolbox bespaar jij jezelf een hoop tijd zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden, dat heb ik alvast met alle plezier voor jou gedaan.

De toolbox bestaat uit korte en krachtige masterclasses en veel handige formats inclusief een toelichting.

In de video’s neem ik je stap voor stap mee in hoe je een 2e spoortraject start, doorloopt en eindigt.

  • Je leert alle belangrijke veelgebruikte termen en definities. 

  • We zoomen in op het essentiële verschil tussen ziek- en arbeidsongeschikt-zijn. Dit goed snappen én ook kunnen uitleggen is cruciaal voor élk 2e spoortraject.
  • De ins en outs van de Wet Verbetering Poortwachter zodat je exact weet hoe het verloop van je cliënt tot nu toe is geweest, wat er nog verwacht wordt vanuit de WvP en uiteraard jouw rol als 2e spoorcoach én ook heel belangrijk, wat niet.

De BOMVOLLE TOOLBOX is slechts €250,- excl. btw

Dit zit er in de bomvolle toolbox.
De toolbox wordt met regelmaat geupdate.

Bomvolle Toolbox

Bij alle formats zit een heldere uitleg hoe je deze het beste kunt invullen en waar je op moet letten!
Vind jij het ook zo fijn om niet zelf het wiel uit te vinden?

Marjan Tabak

2e spoorcoach - interimmanager - trainer

Zonder gekheid, is gewoon knettergoeie toolbox! Echt!

Als ervaren coach gericht op persoonlijke ontwikkeling in het bedrijfsleven heb ik een flinke toolbox tot mijn beschikking.
Als startend 2e spoorcoach heb ik deze niet. Werken als 2e spoorcoach met alleen wettelijke richtlijnen tot je beschikking is het voor mij soms zoeken naar een goede leidraad, zeker als elke werkgever of opdrachtgever anders werkt en ik hierin wel de regie moet bewaren.


Niet alleen de training van Eliane van Beukering is supergoed, (nu eens een training die je echt traint) maar de aanvullende en ondersteunende toolbox zorgt ervoor dat ik meer bekwaam deze trajecten kan uitvoeren.

Eliane zorgt ervoor dat de toolbox voller zit dan dat nodig is en daar profiteer je van. Zo vind ik het fijn dat zij breder informeert dan 'alleen' informatie over het 2e spoortraject, maar ook nog het 'ervoor en erna' meeneemt.  Daardoor ben je breder georiënteerd en neem je jouw coachee beter mee in het traject.

Waar ik blij verrast door was waren de videolessen waarin er duidelijk wordt uitgelegd d.m.v. rollenspellen met mensen uit het werkveld, hoe je een 2e spoortraject kan aanvliegen.

Investering

De investering voor de BOMVOLLE TOOLBOX is €250,- excl. btw

  • Na aankoop ontvang je gelijk de inloggegevens voor de online leeromgeving. Daar vind je mooi overzichtelijk de masterclasses per onderwerp en alle templates die je gelijk kunt downloaden.

Jacqueline Arends

2e spoorcoach & loopbaancoach

Ik heb voor mezelf de bomvolle 2e spoorcoach Toolbox van Eliane aangeschaft omdat ik een beginnend 2e spoorcoach ben en alle informatie welkom is. In deze toolbox zitten een aantal verhelderende video's, trainingen en allerlei formats en informatie over hetgeen je moet weten en kunt gebruiken als 2e spoorcoach. Zo wordt goed uitgelegd wat het verschil is tussen ziek zijn en arbeidsongeschikt zijn, wat is een 2e spoortraject nu precies en wat houdt de Wet Verbetering Poortwachter in. Ook wordt antwoord gegeven op bepaalde vraagstukken en hoe je daarmee om kunt gaan. 

Dit alles is heel duidelijk en helder geformuleerd en alles is ook uitgeschreven in presentaties. Heel handig om te hebben en te gebruiken. 

>