Vlieg aan de wand sessiE

dé online video editie van de
2e spoorcoach basistraining

Neem als een ware VIP plaats op je eigen stoel en kijk mee naar de opnames van dé basistraining voor 2e spoorcoaches. 

Dit is de online video editie van mijn basistraining 2e spoorcoach. Normaal geef ik deze live op locatie. Mijn videomarketing-expert, heeft tijdens één van de trainingsdagen opnames gemaakt (en hij is goed!) en omgezet naar 16 super waardevolle videos.

Handig gecategoriseerd per onderwerp waardoor je het ook eenvoudig terug kunt vinden. Jij krijgt alle gedeelde kennis, informatie, inzichten en intervisie makkelijk aangereikt per video. Alsof je kijkt naar een Netflix docu serie uit jouw vakgebied.

Alsof jij een vlieg aan de wand bent tijdens deze dag!  🪰


Bomvolle 2e spoorcoach toolboxWaardevolle online cursus met 16 video's 
Er is meer, je krijgt ook 2 x de 'HOE DAN SESSIES' en 1-op-1 coaching met Eliane

onmisbare informatie voor startende én ervaren 2e spoorcoaches

Alle onderstaande onderwerpen worden besproken in de video's. Door de duidelijke omschrijvingen is het ook heel goed als naslagwerk te gebruiken. Zie het als je eigen 2e spoorcoach Google.

Wanneer je alle 16 vlieg aan de wand video's bekijkt:

 • Heb jij meer plezier in de 2e spoortrajecten!
 • Heb jij meer vakinhoudelijk kennis waardoor je groeit als expert in je vak als 2e spoorcoach.
 • Heb jij stappen gezet in je coachingsskills waardoor jij als coach van veel meer waarde kunt zijn voor je coachees en opdrachtgever. En jezelf goed staande weet te houden in deze toch wel ingewikkelde markt.
 • Begrijp jij exact jouw rol in het geheel en hoe jij hier sturing aan kunt geven zonder jezelf daarin te verliezen of op in te leveren.
 • Weet jij elk 2e spoorcoach traject goed te begeleiden en tot een bevredigend einde te brengen voor alle betrokken partijen: de opdrachtgever, coachee en jijzelf!
 • Ben jij bekend met het aapje op de foto en wat te doen als ie opeens op je schouder komt zitten.


Cecile de Graaf 
register loopbaanprofessional

Wat ik fijn vind is dat ik de video's kan afspelen op het moment dat ik even vrij heb. Ik volg ze achter elkaar, maar zou ook een video kunnen afspelen met een onderwerp dat nu speelt in mijn spoor 2 traject. Ik kan ze later ook nog weer eens raadplegen. Een eyeopener was dat ik tijdens mijn vakantie of tijdens de vakantie van een cliënt ook app-contact kan hebben, wat ik ook weer als contactmoment kan opsommen in mijn tussenrapportages.

Basistraining 2e spoorcoach
Deze trainingen geef ik altijd volgens een vaste structuur om er zeker van te zijn dat alle essentiële onderwerpen voor 2e spoorcoaches aan bod komen. Daaruit ontstaat vrijwel altijd een doorlopende Q&A sessie waarin alle vragen behandeld worden die bijna alle 2e spoorcoaches hebben. Ik zie hier een duidelijke rode draad. Voor velen heel herkenbaar en super leerzaam. Met deze 'vlieg aan de wand' variant van de basistraining kun je nu vanuit je eigen stoel alle kennis tot je nemen!


De investering voor de vlieg aan de wand versie van de  
2e spoorcoach basistraining is slechts €395,- excl. btw

Je krijgt méér dan alleen videos!

Nieuwe kennis neem je sneller in je op wanneer het op een interactieve manier binnenkomt.  Je krijgt sneller inzichten en het beklijft het beter wanneer je nieuwe informatie bespreekt en toepast.

Dit gaat een stuk sneller dan de éénrichtingsverkeer manier wanneer jij volledig zelfstandig een online cursus doorloopt en je alle informatie naar je toe gezonden krijgt.

Daarom zijn deze video's ook zo waardevol omdat je kijkt naar een daadwerkelijke training waar je naast alle inhoudelijke kennis ook actuele en relevante vragen en overwegingen van andere 2e spoorcoaches te horen krijgt. 

AANVULLEND OM HET NOG DYNAMISCHER TE MAKEN


Omdat de grootste lering in de interactie zit krijg je ook:

 • 2 groeps Q&A’s van een uur - wij noemen dit de HOE DAN SESSIES. De meeste vragen die ik van 2e spoorcoaches krijg is 'Hoe doe ik....?'. Tijdens deze maandelijkse sessies kun je dus al je HOE DAN vragen stellen:
  • Hoe ga ik om met die coachee? 
  • Hoe ga ik om met die specifieke situatie? 
  • Hoe ga ik om met het UWV?
  • Hoe ga ik om met verwachtingen van de opdrachtgever?

        We plannen deze sessies een jaar vooruit.
        Deze planning vind je hier.  

 • En een 1-op-1 coachings sessie met Eliane van 30 minuten. 2e spoorcoaches zijn veelal enorm betrokken en gedreven.
  Juist daarom is het fijn en waardevol om dan zelf een eigen coach te hebben die er echt voor jou is. Deze sessie sta ik volledig tot je beschikking voor al je vragen.


Anoeska Kalloe
werkgeluk coach

Ik heb heel veel aha momenten gehad sinds ik deze vlieg aan de wand videotraining volg. Wat een verademing! Lekker praktisch en to the point. Love it!

                                   Alles samengevat, dit is wat je krijgt

 • 16 videos
 • 2 'HOE DAN SESSIES' van een uur. Je kunt zelf bepalen wanneer je aanschuift bij deze online Q&A's. Elke maand is er één, zie planning.
 • 1-op-1 coaching van 30 minuten met Eliane

Investering
Voor slechts €395,- excl. btw.

Praktisch
Na aankoop ontvang je per mail gelijk de inloggegevens voor de online academie. Hier vind je 16 videos en kun je de sessies boeken. 

>