1-op-1 coaching

Een 2e spoorcoach doet meer dan alleen coachen

Coaching binnen een 2e spoortraject wordt vaak onderschat. Succesvolle begeleiding van een coachee op het 2e spoor verlangt meer van je dan ‘gewoon’ een goede coach zijn. Ik ondersteun jou als 2e spoorcoach met de juiste kennis van zaken, maar vooral met handvatten die jou ondersteunen je coachee de juiste begeleiding te geven in een 2e spoortraject.

Jij kunt in een veilige setting met mij al je vragen stellen en openlijk sparren. Ik houd je scherp, spiegel je en neem je mee in de mogelijkheden. Coaching kan heel praktisch zijn. Bijvoorbeeld dat ik met je meelees, je even kort kunt sparren of juist iets getoetst of bevestigd wilt hebben. Door deze manier van werken ervaar je een snelle lering en kun je snel verder.

Hele goede aanvulling na het lezen van het boek of tijdens de online training. Ik merk dat coachees vaak snelle stappen maken en nieuwe versnelde inzichten krijgen tijdens deze sessies. Je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen, ik ben hier! Ze zeggen vaak: alleen ga je sneller maar samen kom je verder. Ik denk eigenlijk dat je samen sneller EN verder komt.

Zo werkt het

  • Deze 1-op-1 sessies bied ik aan met een strippenkaart. 
  • Je kiest voor 2, 4, 6 of of 8 uren. Ik houd de uren bij zodat je precies ziet wat je nog over hebt.
  • De coaching kan via Whatsapp (als je een snelle vraag hebt) of mail (beide beantwoord binnen 24 uur) of je plant op een online video sessie op een moment dat het jou uitkomt. Via het menu 'coaching sessie boeken' boek je jouw sessie op een moment dat het voor jou uitkomt. Dit zijn sessies van 30 minuten, omdat ik heb ervaren dat dit vaak voldoende is en je hierna verder kunt. Wil je langer? Geen probleem, boek er twee.
  • Indien het handig is om documenten te delen zodat ik even mee kan kijken, geef ik je toegang tot mijn online omgeving zodat we veilig documenten kunnen delen (en niet hoeven mailen).

Investering

Je kunt kiezen uit 4 opties (prijzen excl. btw)

  • 2 uur voor € 300,-
  • 4 uur voor € 550,- (i.p.v. € 600,-)
  • 6 uur voor € 800,- (i.p.v. € 900,-)
  • 8 uur voor € 1050,- (i.p.v. € 1200,-)
>