1-op-1 coaching

2e spoorcoaches zijn veelal enorm betrokken en gedreven. 

Juist daarom is het voor 2e spoorcoaches vaak fijn en waardevol om zelf een eigen coach te hebben zowel op vakinhoudelijke kennis, procesbegeleiding en als mentor.

Coaching binnen een 2e spoortraject wordt vaak onderschat. Succesvolle begeleiding van een coachee op het 2e spoor verlangt meer van je dan ‘gewoon’ een goede coach zijn. Ik ondersteun jou als 2e spoorcoach met de juiste kennis van zaken, maar vooral met handvatten die jou ondersteunen je coachee de juiste begeleiding te geven in een 2e spoortraject.

Jij kunt in een veilige setting met mij al je vragen stellen en openlijk sparren. Ik houd je scherp, spiegel je en neem je mee in de mogelijkheden. Coaching kan heel praktisch zijn. Bijvoorbeeld dat ik met je meelees, je even kort kunt sparren of juist iets getoetst of bevestigd wilt hebben. Door deze manier van werken ervaar je een snelle lering en kun je snel verder.

Hele goede aanvulling na het lezen van het boek of tijdens de online training. Ik merk dat coachees vaak snelle stappen maken en nieuwe versnelde inzichten krijgen tijdens deze sessies. Je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen, ik ben hier!

Ze zeggen vaak: alleen ga je sneller maar samen kom je verder. Ik denk eigenlijk dat je samen sneller EN verder komt.


Breng je eigen casuïstiek in,
denk hierbij aan:

 • lastige situaties voorleggen
 • advies over hoe de gesprekken aan te gaan
 •   sparren over een te volgen aanpak
 •   meelezen en adviseren op door jou gemaakte voorstellen en rapportages
 • Vertrouwelijkheid: Alles wat tijdens de coachingssessies wordt besproken, blijft vertrouwelijk tussen de coach en de coachee, tenzij er sprake is van een wettelijke verplichting tot openbaarmaking of een ernstig gevaar voor de veiligheid van de coachee of anderen.
 • Jouw verantwoordelijkheid: Jij bent altijd verantwoordelijk voor jouw beslissingen en acties. Ik help je, maar uiteindelijk ben jij degene die het moet doen.

Het leveren van formats is niet bij de coaching inbegrepen.

Wil jij je werk makkelijker maken en ben je op zoek naar formats voor een intakegesprek, trajectvoorstel, tussenrapportage, opstellen van een persoonsprofiel, maken van een zoekprofiel, het bijhouden van sollicitatie activiteiten en nog veel meer?
 
Dan is de BOMVOLLE 2e SPOORCOACH TOOLBOX iets voor jou!

Zo werken we samen

 • Deze 1-op-1 sessies bied ik aan met een strippenkaart. Je kiest voor 2, 4, 6 of of 8 uren. Ik houd de uren bij zodat je precies ziet wat je nog over hebt. 
 • Binnen 2 werkdagen krijg jij toegang tot mijn online omgeving. Daarin kun je jouw documenten uploaden die je graag wilt bespreken. Op deze manier hoeven we niet te mailen. 
 • De coaching kan via Whatsapp (als je een snelle vraag hebt) of mail (beide beantwoord binnen 24 uur) of je plant op een online video sessie op een moment dat het jou uitkomt. Via het menu 'coaching sessie boeken' boek je jouw sessie op een moment dat het voor jou uitkomt. Dit zijn sessies van 30 minuten, omdat ik heb ervaren dat dit vaak voldoende is en je hierna verder kunt. Wil je langer? Geen probleem, boek er twee.
 • Sessies annuleren en verzetten: Als je een sessie wilt afzeggen of verzetten, laat het me dan zo snel mogelijk weten, het liefst minstens 24 uur van tevoren.

Investering

Je kunt kiezen uit 4 opties (prijzen excl. btw)

 • 2 uur voor € 300,-
 • 4 uur voor € 550,- (i.p.v. € 600,-)
 • 6 uur voor € 800,- (i.p.v. € 900,-)
 • 8 uur voor € 1050,- (i.p.v. € 1.200,-)
>