Over mij

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als loopbaan- en mobiliteitsadviseur. Daarnaast heb ik ruim 30 bedrijven geadviseerd op het gebied van duurzame inzetbaarheid en verzuim vraagstukken. Momenteel werk ik nog steeds als 2e spoorcoach, mediator, trainer. mentor en als sociaal bedrijfskundig adviseur. Door zowel met individuen te werken als ook binnen organisaties ken ik beide werelden goed en weet ik welke belangen er rondom re-integratie en inzetbaarheid vraagstukken spelen.

2e spoorcoaching volop in ontwikkeling
Steeds vaker werd ik gevraagd door andere 2e spoorcoaches maar ook bij opleidingen zoals 'casemanager taakdelegatie' (Gezond in Bedrijf) en 'Bezielend Loopbaancoach' (Adriaan Hoogendijk Advies) om mijn kennis te delen. 

2e spoorcoaching is een mooi en uitdagend vak. Toch hoor ik vaak dat 2e spoorcoaches vastlopen: bijvoorbeeld door de ingewikkelde juridische kaders, doordat een coachee zelf niet ‘wil' of niet 'kan'. Soms loopt een 2e spoorcoach ook 'vast' in haar/zijn eigen gevoel van 'onkunde' om een coachee op een adequate manier te ondersteunen. Zonde!

Mijn overtuiging is dat wanneer je de juiste:
🟡 relevante vakinhoudelijke kennis
🟡 solide coachingskills
🟡 en ervaring in huis hebt

je ELK 2e spoortraject met zelfvertrouwen en voldoening tot een succesvol einde kunt brengen. 

Want 2e spoorcoaches kunnen zeer goed werk kunnen verrichten als iedereen zich bewust is wat er van hen gevraagd wordt en daar ook naar (kunnen) handelen. Zicht op alle betrokkenen en welke rollen zij vervullen en welke verantwoordelijkheden daarbij horen is daarbij onontbeerlijk.

Coach & mentor van 2e spoorcoaches
Daarom heb ik enkele jaren geleden besloten 2e spoorcoaches te gaan helpen zodat zij kunnen leveren wat zij het liefste willen: een tevreden coachee en opdrachtgever én meer mensen helpen aan een passend nieuwe baan en behoud van inkomsten. 

Dit doe ik door mijn boek, coachingstrajecten, trainingen in company en op locatie, de online training die nu volop in ontwikkeling is en mijn online community op LinkedIn speciaal voor 2e spoorcoaches.Eliane van Beukering

Vertrouwen & Samenwerken
2 sleutelwoorden in 2e spoorcoaching

SAMENWERKEN is hierin een sleutelwoord om tot goede en passende resultaten te komen. Een bijdrage kunnen leveren aan het plezier en de vakbekwaamheid van mijn 2e spoorcoach collega’s is dan ook voor mij persoonlijk een enorme drijfveer.

Wanneer ik achteraf als feedback krijg, 'jouw boek of jouw coaching heeft mij vertrouwen gegeven', dan is mijn missie volbracht!

Veel lees- en leer plezier!!

Eliane van Beukering

PS: heb je een vraag? Je kunt me ook altijd even appen. Zie de knop hier rechts in beeld 👉 👉 👉

Linkedin Community

Ik ben bezig met het opbouwen van een 2e spoor community op LinkedIn. Dit bestond nog niet en juist onderling als vakmensen kunnen we veel waardevolle informatie en inzichten delen, vragen stellen etc. Het doel van deze groep is echt samenwerken, leren, verbinden en delen, zodat we als 2e spoorcoaches nog meer waarde kunnen bieden aan onze coachees en hun werkgevers.

Kom je ook?

Meld je aan!

Even aankloppen, dan laten we je binnen.

>